800 222 800
   Po-Pá: 8.00-16.00
ZLATE-MINCE.CZ
ENCYKLOPEDIE ČESKÝCH MINCÍ
Přihlášení | Košík | Registrace
CZK · Kč   |   EUR · €   |   USD · $

Právní doložka :


Pro zlatnictví Ludmily Trtíkové, Zlaté Mince - numismatika je seriózní vyřizování objednávek a případně i reklamací jejích zákazníků nejvyšší prioritou. Stejně velký důraz je kladen i na ochranu jejich osobních dat. Ludmila Trtíková, Zlaté Mince - numismatika  je řádným členem Asociace Pro Elektronickou Komerci (APEK) .


 

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Ludmila Trtíková, Zlaté Mince - numismatika je registrovaným správcem osobních údajů, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.

Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Ludmila Trtíková, Zlaté Mince - numismatika s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečena proti zneužití. Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech v majetku společnosti, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob.

Registrační číslo v registru Úřadu pro ochranu osobních údajů je 00024034.

 

Copyright

Veškeré materiály publikované na webových stránkách Ludmily Trtíkové, Zlaté Mince - numismatika, jsou chráněny autorským zákonem. Produkty a služby, které jsou na webových stránkách uvedeny, informace o nich a jejich vyobrazení mohou být chráněny dalšími právy dotčených osob. Názvy a označení výrobků, služeb, firem a společností mohou být registrovanými obchodními známkami příslušných vlastníků.

Jakákoli část webových stránek společnosti (zejména popisy a vyobrazení prodávaných produktů, popis nákupu a rozdělení kategorií a parametrů) nesmí být zkopírována elektronickou nebo mechanickou cestou a zpřístupněna veřejnosti bez předchozího písemného svolení držitele autorských práv. Výjimku z tohoto ustanovení tvoří soubory a texty publikované na stránkách "informace pro tisk".

 

 

Odpovědnost

Ludmila Trtíková, Zlaté Mince - numismatika upozorňuje, že informace na webových stránkách jejích obchodů jsou zčásti přebírány od třetích stran, mohou obsahovat věcné a technické nepřesnosti či typografické chyby a mohou být aktualizovány bez předchozího upozornění. Ludmila Trtíková, Zlaté Mince - numismatika  může kdykoliv bez předchozího upozornění změnit produkty a služby popsané na svých stránkách a negarantuje věcnou správnost jejich obsahu.

Ludmila Trtíková, Zlaté Mince - numismatika  nenese vůči jiné straně odpovědnost za přímé, nepřímé, mimořádné nebo jiné následné škody, způsobené použitím informací z jejích nebo odkazovaných webových stránek, včetně (ale ne výhradně) ušlého zisku, vynaložených nákladů, přerušení činnosti a dalších škod.

 

 

 



Z NAŠÍ NABÍDKY VYBÍRÁME:
Kód:CL NUM KA R
530,00 Kč
Kód:CRM2510
1 299,00 Kč
Kód:CRM241
2 999,00 Kč
Kód:CRM2586
1 250,00 Kč


INFORMACE

Úvodní stránka
Investiční zlato
Sběratelské mince
Sběratelské potřeby
Dárky z drahých kovů
Umění medaile
Kamenné prodejny
Pro média

O NAKUPOVÁNÍ

Prodejní řád
O naší společnosti
Další informace
Právní doložka
Puncovní značky
Info. povinnost EET
PROVOZOVATEL

Zlaté Mince - Numismatika
budova Komerční banky
Mostecká 364
755 01  Vsetín
IČ:    73241229
DIČ: CZ7355285894 
KONTAKT

Navštivte nás
Napište nám

Oznámit chybu na stránce
www.Zlate-Mince.cz - Investiční zlato. Zlaté mince. Zlaté slitky. Stříbrné mince. Medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS.
©2003-2017 Zlaté mince - Numismatika
 
 
Odebírat novinky

MINCOVNÍ ZPRAVODAJ

 CENOVÉ AKCE
 EXKLUZIVNÍ NABÍDKY
 SLEVY

To vše a mnoho dalších užitečných informací přináší svým čtenářům náš originální Mincovní zpravodaj.